2013-04-24 15:36:15• hírek • (x)

Hálózatkiépítés magas fokon

Különféle intézmények, valamint családi házak teljes körű víz- és szennyvíz-, illetve fűtés- és gázhálózat-kiépítését vállalja a nagykárolyi Coraltech Kft. A 2006-ban alakult, nagykárolyi bejegyzésű céget a Kaplonyi utca 21. házszám alatt találjuk.

A vállalkozás legnépszerűbb szolgáltatásai közé tartozik a fűtési rendszerek megtervezése, kivitelezése és beüzemeltetése. Mindezt elsősorban nagykárolyi, avagy környékbeli településeken működő cégeknek, intézményeknek vagy magánembereknek kínálják. Utóbbiak esetében például a gázvezeték bevezetése előtti engedélybeszerzést, a tervezést, a kivitelezést is elvégzik - azaz teljes körű szolgáltatást nyújtanak.

Faalapú, illetőleg egyéb, égésen alapuló fűtési rendszer megtervezését és kivitelezését is vállalják. Egyébként az utóbbiak egyelőre aránylag ritkák a környéken. Ügyfeleik zöme - akár 80-90 százaléka - a sokkal kényelmesebb gázfűtés híve. A cég annak idején nyitott az alternatív fűtési rendszerek felé is - méghozzá akkor, amikor úgy tűnt, hogy a kormány akár 70 százalékos részfinanszírozást vállal át a napenergia felhasználásán alapuló rendszerek kiépítésének költségeiből. Egyelőre azonban Nagykárolyban és vidékén nagyon gyermekcipőben jár mindez. A Coraltech Kft. munkatársai mindenesetre készülnek: rendszeresen részt vesznek a budapesti, bukaresti és egyéb városokbeli ilyen tematikájú expókon.

Jelenleg éppen a tűzoltólaktanya fűtési rendszerének cseréjét végzik a kft. munkatársai, ez egyébként a gyakorlatban egy teljesen új rendszer kiépítését jelenti. A színház százévesnél régebbi épületének, a szociális lakások, a két Nagykároly központjában épülő hotelnek a teljes épületgépészeti munkálatait, tehát a víz- és szennyvíz-, illetve fűtés- és gázhálózat-kiépítést végezték, avagy éppen végzik.

Természetesen családi házak rendszerkiépítését is vállalják, és mintegy kedvességként teljes körű ügyintézést is nyújtanak ügyfeleiknek. Például a gázszolgáltató nagykárolyi részlegétől rendszeresen Szatmárnémetibe küldik, méghozzá több alkalommal azokat, akik gázalapú rendszert szeretnének kiépíteni. Nos, a Coraltech Kft. átvállalja az engedélyeztetés lebonyolítását, és természetesen elvégzi az ügyintézést...

Mivel a nagykárolyi cégek közül, a Coraltech Kft. rendelkezik ANRE-szakengedéllyel a gázvezetékek tervezésére és kiépítésére, illetve ISCIR-engedéllyel, ezért a szolgáltatásokat megpróbálja kedvezményesen kiajánlani, illetve részletfizetési lehetőséget biztosítani.

Forduljon hozzájuk bizalommal!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: